Uue autoga saate kulusid paremini prognoosida

autopargihaldusUue sõiduki soetamisel saate endale ise komplekteerida sobivaima lahenduse ja ühtlasi prognoosida täpsemalt kulusid. Sõiduki garantiiperiood kaitseb omanikku ootamatute rahaliste väljaminekute eest, mis paratumatult kuuluvad vanemate sõidukite ülalpidamise juurde.

Uutele sõidukitele annavad tootjad kaasa garantii eesmärgiga kaitsta omanikku võimalike sõiduki riketega seotud kulude eest. Alati tasub võrrelda erinevate autotootjate garantiitingimusi ja lähtuda tootja tehase juhistest sõiduki korraliste hoolduste tegemisel.  Garantiiperiood võib sisaldada piiratud tingimustega garantiid autorehvidele, sõiduki varuosadele, hooldustarvikutele jms.

Autoga seotud kulud

Sõiduki finantseerimisel tasub teada, et uute sõidukite sissemaksed on soodsamad kui vanematel sõidukitel. Kui aga vanema sõidukiga tekivad probleemid, siis tõusevad autokulud kõrgemaks kui osatakse oodata. Tavaliselt ei ole teada, kuidas endine omanik sõidukit hoidis ja kas kõik vajalikud hooldused said tehtud. Seetõttu jääb alati risk, et kasutatud sõidukiga saate kaasa kulusid, mida ostu hetkel ei osanud ette näha.

Kui sõiduk jääb pikemaks ajaks remonti, siis tekib teil vajadus transpordi järele. Teil tuleb võtta endale rendist asendusauto ja tasute lisaks ootamatutele remondikuludele ka kasutatud autorendi päevade eest. Kokkuvõttes lisanduvad sõiduki ostmisel mitmed lisakulud, mida esialgu ei osatud arvestada auto kuludesse.

Lisaks peavad kasutatud autode ostjad olema valvsad odomeetri näidiku kontrollimisel. Kas läbisõit võib olla kahtlaselt väike või on sõidukiga toimunud avariisid? Arvestades enamjaolt Lääne-Euroopast sissetoodud sõidukite vahemaid kiirteedel, siis on läbisõidud suured ja eeldatavad remondikulutused väljapääsmatud.

Majanduslikud ja emotsionaalsed kasud uue sõiduki ostmisel

Tulevikus võib vanemate sõidukite puhul arvestada ka lisanduvate saaste- või keskkonnamaksudega, mille rakendamine on vaid ajaküsimus. Uute sõidukite väljalaskegaasid vastavad kõige uuematele normidele. Samuti on uuemad sõidukid üldjuhul väiksema kütusekuluga, mis võimaldavad arvestatavat kokkuhoidu rahakotile.

Täisteenusrent võimaldab enda vajadustest lähtuvalt komplekteerida sobiva sõiduki arvestades teie igapäevaseid vajadusi. Teisel ringil olevate sõidukite puhul lepite paraku valmis lahendusega ja teil puudub täpne ülevaade kui heaperemehelikult eelmine omanik sõidukit kasutas. Lisaks võite uue autoga olla kindlad, et saate kaasaegseimad tehnilised lahendused, turvavarustuse ja uusima elekroonika.